díjmentes felmérés budapesten

Sötétítő függöny

kék mintás sötétítő függöny

Sötétítő függöny

Funkciók                  Szempontok

A sötétítő függöny  a fényt szabályozza, viszont dekorációként, díszfüggönyként is használjuk.
Szépen mutat a fényáteresztő függöny két oldalán, Keretet ad az ablaknak, hosszú falszakaszokat oszthat meg, így alakítva optimálisan a teret.

Milyen függöny anyagot vegyek?
Passzolnia kell a tapétámhoz?

Bemutatótermünkben segítségedre leszünk, figyelembe veszünk minden szempontot, funkciót, dizájnt, a Te igényeidet a függöny  kiválasztáskor.

Galéria

SÖTÉTÍTŐ TEXTILEK

 

tanácsok

Szín és Minta

 Segítünk megtervezni a szín és minta világot, amelyben jól érzed magad és harmónikusan illik a lakásod stílusához is. Sok kérdés merül fel a textil válogatás során, amelyről kifaggatunk, azért hogy elégedett légy a végeredménnyel. Színekkel mintákkal vigyázni kell, ne essünk túlzásba, viszont mutatós környezet alakítsunk ki.

Kérj tőlünk tanácsot, segítünk!

egyszinű mintás sötétítő függöny
Sötétítő függöny mintával
szép szürke sötétítő függöny

Sötétítsen a függöny vagy csak árnyékoljon?

 

Sötétítő függöny árnyékolás

A blackout anyagok 100 % fényzárást biztosítanak. Választhatsz akár teljesen világos színt, tökéletesen kizárja a fényt.

Sötétítő vagy a dimout függönyök nem teljes fényzárásra készülnek. A sötétebb színű, sűrübb textileket válaszd sötétítő függönynek.

Árnyékolásra világosabb, lazább anyagokat javaslunk. Kérj tanácsot, nálad milyen funkciót tölt be majd a függöny?  Sokszor a helyiség tájolása, funkciója meghatározó. Egy kevésbé napos dolgozó  nem igényel túlzott sötétítést, vékonyabb, világosabb anyagok is megfelelőek lehetnek, azért hogy ne lássanak be kintről.

inspiráció

Néhány

Ötlet

Mielőtt elindulsz nézelődő körútra, amiből tudsz vigyél magaddal mintát, fotót! Alaprajzot vagy méreteket is hozhatsz, az üzletben mindjárt tudunk számolni egy előzetes kalkulációt!

Ha még nem kialakult az elképzelésed, esetleg bizonytalan vagy, hogyan vágj bele a tervezésbe, akkor gyűjts képeket lakásbelsőkről, inspirálódj, ez nagyban segít majd az otthonod berendezéseinek kiválasztásában. Amennyiben megosztod velünk, mi is hatékonyabban tudunk segíteni.

Sötétítő függöny anyag minták

nézelődj

 Inspirálódj

bézs sötétítő függöny
virágos sötétítő függöny
ráncolt sötétítő függöny
szürke mintás sötétítő
modern szürke sötétítő függöny
barna modern sötétítő függöny

Vélemények

Google értékelések 4,8

Mi teljes kivitelezést kértünk, karnisokkal, függönyökkel és rolóval, több ablakra és erkélyajtóra. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel, és a folyamattal. Végig nagyon profi tanácsadást és rengeteg segítséget kaptunk a legjobb megoldások megtalálásához

Noémi

Profi tanácsadás, nagyon kedves kiszolgálás, szép anyagok. Római rolót rendeltünk és nagyon jó választás volt. A céget jó szívvel ajánlom.

Tamara

Nagyon kedves, felkészült, részletes tájékoztatást adó és türelmes munkatársak, gyönyörű anyagok a bemutatóteremben, profi szerelés!

Ágnes

Hogy miért adtam 5 csillagot? Nos, akik olyan profin oldották meg a félreértésünket, mint az Alda Design Stúdió, minden elismerésemet megérdemlik, és persze az 5 csillagot is. Köszönet érte!

Zoltán

Nyitvatartás

 

HÉTFŐ – PÉNTEK
10:00 – 18:00

SZOMBAT
9:00 – 13:00

Alda Design Stúdió
1139 Budapest, Üteg u.17/b
+36 70 665 3909
info@aldadesign.hu

Hívj minket

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Írj nekünk

Küldj üzenetet, kérj ajánlatot!

9 + 12 =