díjmentes felmérés budapesten

Pliszé függöny

pliszé függöny gyerekszobában

pliszé függöny

Különleges

Pliszé

pliszé függöny egy rendhagyó árnyékoló, amely harmonika szerűen simul az ablakkeretre, vagy akár közvetelenül az üvegfelület elé. Szerkezete egyszerű megoldáson alapszik, ezért problémamenetesen működik az évek hosszú sora alatt.
Anyaga pliszírozott textília, portaszító tulajdonságának köszönhetően a pliszé kiválóan tisztán tartható.

duette pliszé függöny anyag
fekete pliszéfüggöny
pliszé textil

mobil pliszé 

Két funkció egy csapásra

Választhatunk fényáteresztő vagy sötétítő anyagból pliszé függönyt, de a kettő kombinációja is megrendelhető egy egyszerű megoldással. Sötétítő és a fényáteresztő pliszé között is van egy sín, ennek mozgatásával tudjuk szabályozni, ha éppen sötétíteni akarunk, vagy csak a belátást meggátolni.
Arra is van lehetőség, hogy alulról felfelé, illetve felülről lefelé húzzuk a textilt, esetleg középre toljuk a pliszé függönyt, attól függően, hogy éppen a belátás zavar minket, vagy akár a nap járásnak megfelelően akarjuk szabályozni a szerkezetet.

különböző formákra

Alakos

Pliszé függöny

Az én ablakomra semmi nem jó…

Pliszé függöny az egyik legsokoldalúbb árnyékoló, mert nemcsak a szokványos nyílászáróknál, hanem mindenféle egyedi ablakformánál (trapéz, háromszög, kör) egyaránt alkalmazható, ezeket közvetlenül a keretre szereljük fel, ezért a bukó-nyíló ajtók és ablakok tökéletes megoldása.
Különleges impregnált anyagból készül a pliszé textil, választékunkban megtalálhatóak egyszínű, mintás, fényzáró és fényvisszaverő anyagok is.

 

Tervezés

Hogyan működik?

Mozgatása húzózsinórral vagy kis fogantyúkkal lehetséges,  lépcsőházakban vagy téli kertek tetején elhelyezett pliszéket pedig húzópálcával kezelhetjük. Rendelhető motoros kivitelben is fali kapcsolóval vagy rádiós távvezérlővel, amely programozható és egyszerre több pliszét is lehet vele mozgatni.

Nehezen függönyözhető ablakaidra a pliszé a jó megoldás.

Válassz bemutatótermünkben  pliszé függönyt!
Kérj díjmentes  felmérést!

Nyitvatartás

 

HÉTFŐ – PÉNTEK
10:00 – 18:00

SZOMBAT
9:00 – 13:00

Alda Design Stúdió
1139 Budapest, Üteg u.17/b
+36 70 665 3909
info@aldadesign.hu

Hívj minket

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Írj nekünk

Küldj üzenetet, kérj ajánlatot!

9 + 9 =