díjmentes felmérés budapesten

Roletta

Miért

Roletta?

roletta kis helyigényű, egyszerű a kezelése, költségkímélő design megoldás. Divatos színekkel, minták számtalan változataival találkozhatunk.
A műanyag konzoloktól az  inox, króm, antracit és színekből válogathatunk, de még a gyöngylánc színe is passzolhat a roletta konzolokkal. Rejtve is maradhat, de díszítheti is ablakainkat.

 

 

nyitáskor együtt mozognak

Mini roletta ablakkeretre

Mini roletta ablakkeretre is szerelhető, akár fúrás mentesen is, megfeszítve. Ha nincs elég hely a függönynek, válasszd ezt a típust! Kedvezőbb áru árnyékoló, mérete sem nagy. Tokozott kivitelben is elérhető.

Olvass tovább a szerkezetekről, méretezett leírásokat találsz technikai oldalunkon!

design roletta

Konzolos roletta oldalfalra és mennyezetre

A rolettahengeren a textil önmagában is egy design elem. A jól kiválasztott anyagok ezzel az egyszerűbb megoldással is trendivé teszik lakásunkat. Leginkább gyöngylánccal mozgatjuk a rolókat, bármilyen állásban megállítható.  Létezik rugós változat is, de motoros, vagy akkumulátoros megoldás is rendelhető.

Hová ajánljuk? Felszerelhetjük oldalfalra vagy a mennyezetre, nagyon jól mutat. Egyszerű, kevés hely igényű, elrejthetjük mennyezeti takarásban vagy kombinálhatjuk ráncolt fényátersztő vagy sötétítő függönnyel is.

egyszerű mozgatás

Motoros roletták

Nagy üvegfelületeknél vagy ahol a helyiség belmagassága indokolja, javasoljuk a motoros roletták felszerelését, amit irányíthatunk kapcsolóval vagy rádiós távszabályzóval. A motorizálás további előnye, hogy kisebb ráfordítással megvalósíthatjuk az árnyékolók automatizálását, akár okos otthonba való integrálását.

Olvass tovább a szerkezetekről, méretezett leírásokat találsz a technikai oldalunkon!

uv álló napháló

Naphálós roletta akár kültérre

A naphálós roló anyaga egy speciális textil. A napháló legnagyobb előnye, hogy nem gátolja a kilátást, jól szellőzik és valóban erősen, közel 85-90 %-ban megszűri a napsütést és visszaveri a nap hőenergiáját. Ezek a roletták UV sugárzást álló textilből készülnek, természetes színeivel diszkréten simulnak környezetükbe.
Védőtokos, feszített változata még nagyobb biztonságot nyújt a kevésbé védett kültéri helyeken.

Belső árnyékolóként is nyugodtan tervezhető, akár irodákban vagy otthon. A napos tájolású  helyiségekben  a napsütés elleni védekezés egyik legpraktikusabb árnyékolója, hiszen sötétítés nélkül tudunk az erős fény és hő ellen védekezni.

Nyitvatartás

 

HÉTFŐ – PÉNTEK
10:00 – 18:00

SZOMBAT
9:00 – 13:00

Alda Design Stúdió
1139 Budapest, Üteg u.17/b
+36 70 665 3909
info@aldadesign.hu

Hívj minket

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Írj nekünk

Küldj üzenetet, kérj ajánlatot!

12 + 1 =