díjmentes felmérés budapesten

Motoros karnis

motoros függöny mozgatás

Függönymozgatás

Szabadon

A motoros függönyrendszerek kényelmes megoldást jelentenek a belső tér természetes fényének szabályozására. Csendes működésüknek köszönhetően  nem zavaróak. Otthonok  intelligens vezérlésekkel való megoldásai ma már  mindennapunk részévé váltak.

motoros karnis nappaliba
karnis motor függönnyel
motoros karnis nagy belmagasságú szobában

MAI MODERN VILÁG

A függönyök gombnyomásra lehetnek teljesen széttárva vagy félig összehúzva. Az esti filmnézés előkészítéseként elsötétítheted a szobát akár a kanapén ülve.

A függönyt kézzel könnyedén eltolva a motor automatikusan behúzza a függönyöket. Szétnyitás után a függöny enyhén redőződik, kiemelve a szövet tökéletes esését.

motoros karnis

Csak egy

Gombnyomás

A kényelem, a könnyű használat, a biztonság és a fenntarthatóság szem előtt tartásával kifejlesztett innovatív megoldásokkal automatizálhatjuk a belső árnyékolókat és a függönyöket. Motoros karnisainkkal könnyedén és stílusosan szabályozhatod a függönyök mozgását és még a magas belmagasság vagy nehezen hozzáférhető függönyök esetén is megoldást nyújtanak.

Fedezd fel a legmodernebb motoros karnisainkat és tegyed otthonodat egyedivé és funkcionálissá!

akkumulátoros motoros karnis

Praktikum

Akkumulátoros karnismotor

Ahol nincs lehetőség a hálozat kialaktására, ott is megvalósítható a karnisok motorizálása vezetéknélküli akkumulátoros motor használátával.

A könnyen szerelhető motoros karnisok biztosítják az egyszerű és gyors beépítést, falbontás nélkül. Energiatakarékos működésüknek köszönhetően az akkumulátort csak 7-8 havonta kell tölteni.

középen nyíló karnis szerkezet
karnis motor méretek
karnis mennyezeti rögzítés

egyszerű mozgatás

Motoros roletták

Nagy üvegfelületeknél vagy ahol a helyiség belmagassága indokolja, javasoljuk a motoros roletta vagy sávroló felszerelését, amit irányíthatunk kapcsolóval vagy rádiós távszabályzóval. A motorizálás további előnye, hogy kisebb ráfordítással megvalósíthatjuk az árnyékolók automatizálását, akár okos otthonba való integrálását.

motoros roletta távirányítással
roletta mozgatás motorral
motoros roletta szerkezet, csőmotor

Nyitvatartás

 

HÉTFŐ – PÉNTEK
10:00 – 18:00

SZOMBAT
9:00 – 13:00

Alda Design Stúdió
1139 Budapest, Üteg u.17/b
+36 70 665 3909
info@aldadesign.hu

Hívj minket

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Írj nekünk

Küldj üzenetet, kérj ajánlatot!

13 + 2 =