Díjmentes felmérés Budapesten

Reluxa

Szalagfüggöny

reluxa

Bambusz és

Fareluxa

A fa reluxa hangulatos, természetes megjelenésű, naturális belső árnyékoló. Anyaga trópusi fa, amelyben nincsenek évgyűrűk, szerkezete tömör, mégis könnyű. Nagyon szép árnyékoló megoldás, akár térelválasztóként is betervezhetjük otthonunkba.  Lamellái 25 és 50 mm-es szélességben készülnek. A szélesebb falamellákkal különleges, és nagyvonalú hatást érhetünk el.

A reluxa készülhet bambuszból, amelyeket fürdőszobába, medencetérbe is ajánlunk.

Különleges természetes színeiből válogathatunk.

fém reluxa

Alumínium reluxa

A reluxák nagy előnye, hogy felhúzhatók, így az árnyékolás szabályozható. A lamellák állítása, forgatása lehetőséget ad arra, hogy lehúzott állapotban is szabályozni lehessen a fényt.

A  reluxa forgatása és felhúzása, zsinórral történik, amely megegyezik a lamella színével, de  rendelhető motoros mozgatással is távirányítóval. A távirányítós kivitelnél a lamella forgatását, leengedését és felhúzását is vezérli.

Fareluxák és alumínium reluxa megoldások egyedi méretben. Díjmentes  felmérés, tervezés, tanácsadás.

Látogass el bemutatótermünkbe, ahol minden segítséget megadunk a tervezéshez, kivitelezéshez!

több funkciós

Design szalagfüggöny

szalagfüggöny nem véletlenül népszerű árnyékoló, hiszen több praktikus tulajdonsága miatt sokan előszeretettel használják, nem csak irodákban, hanem lakások, családi házak belső árnyékolására is. A szalagfüggöny textil gyártók fejlesztéseinek köszönhetően különleges  és exkluzív mintás anyagokból is választahtunk lamellákat. Térelválasztóként is funkcionálhat, valamint elhúzva helyigénye is minimális. Motoros verzióban is funkcionál.

szalagfüggöny és reluxa

Nyitvatartás

 

HÉTFŐ – PÉNTEK
10:00 – 18:00

SZOMBAT
9:00 – 13:00

Alda Design Stúdió
1139 Budapest, Üteg u.17/b
+36 70 665 3909
info@aldadesign.hu

Hívj minket

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Írj nekünk

Küldj üzenetet, kérj ajánlatot!

11 + 6 =