díjmentes felmérés budapesten

Sávroló

kék sávroló konyhába

sávroletta

Kettő az

Egyben

sávroló, mint a nevében is benne van sávokra,  csíkokra osztja a roletta textilt, melyek váltakozva engedik át a fényt illetve sötétítenek, árnyékolnak. Egy  sávos roló szerkezettel képesek vagyunk helyettesíteni a fényáteresztő és a sötétítő függöny funkciót.       

Hogyan működik?           

A roló két anyaga egymás mögött helyezkedik el.  Elcsúsztatva egyik állásban fényáteresztőként, míg a másikban sötétítőként funkcionál egy azon roló szerkezetben. Szellőztetésnél, ablaktisztításnál tetszőlegesen, akár teljesen feltekerhetjük a tokba, így nem lesz útban.

dupla roló szürke
sávos roló lime
doppel roló ezüst

minták-színek

Színes, vidám vagy minimál és textúrás…

Mindenki megtalálja a neki tetszőt, a letisztult formavilágú, modern és minimál stílusú lakásokba szépen mutatnak. Egyszerűségében rejlik népszerűsége a fiatalok körében, a kamaszok minimál stílusú igényeinek is tökéletesen megfelel. Konyhába, fürdőszobába kifejezetten jó választás kis helyigénye miatt.

sávroló

Munkahelyen                    Irodában

Végre új színfolt irodákban és munkahelyen is!

Használjuk ki a sávrolók minden előnyét, az összes árnyékolási funkciót ellátja, helyettesíti a szalagfüggönyt! Modern, egyedi és valóban praktikus!

Színes, különböző textúrájú sávos roló kollekcióinkat modern stílusú lakásokba, irodákba ajánljuk. Kézi működtetésen kívül a sávroló mozgatása történhet motoros kialakítással, amely akár okosotthonba is integrálható , illetve rádiós távirányítóval. Akkumulátoros változata is  kedvelt utólagos beépítés esetén.

 

sávroló irodába
sávroló selymes krém
fahatású sávroló textil
 barna sávos roló
kék sávroló ablakra

Sávroló tervezés

Hová rögzíthetjük?

Rolót tehetünk ablakszárnyra, így a nyitásnál a szerkezet együtt mozog az ablakszárnnyal. Ezen belül választhatunk fúrásmentes megoldást, ha a keretet kímélni szeretnénk. Sávroló kerülhet oldalfalra ablakkáva fölé vagy mennyezetre is.

Tokozott vagy tok nélküli szerkezetet válasszunk?

Mindkettő szép megoldás, szívesen ajánljuk. A tok nélküli sávroló szerkezet árban kedvezőbb, a tokozott előnye pedig, hogy védi a sávroló textilt a portol. 

 világos kék roló textil
sávroló bézs selyem
sávroló barna fahatású

Alda Design

Segítünk a sávroló választásban!  

Kérj díjmentes  felmérést, tervezést, tanácsadást!
Üzletünkben roló anyagok, textilek széles választéka áll rendelkezésedre.

zöld zebraroló
ezüst sávroló nappaliba

Nyitvatartás

 

HÉTFŐ – PÉNTEK
10:00 – 18:00

SZOMBAT
9:00 – 13:00

Alda Design Stúdió
1139 Budapest, Üteg u.17/b
+36 70 665 3909
info@aldadesign.hu

Hívj minket

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Írj nekünk

Küldj üzenetet, kérj ajánlatot!

13 + 7 =