díjmentes felmérés budapesten

Blackout függöny

blackout függöny a hálószobába

 blackout függöny

Erős fényzárás

Jó hőzárás

A blackout függöny funkciója, hogy kizárja a hőt és a fényt otthonunkból. Pihenetető alvást biztosít számodra, valamint sűrű szövésének köszönhetően a hőzárása is jó.

Egy  speciális vékony réteggel vonják be a blackout anyagok hátoldalát, ennek hatására a textilnek  100 % fényzáró képessége lesz

Másik  technológia, amikor egy fekete szálat szőnek két textilszál közé , így érnek el   hatékonyabban sötétítést a hagyományos függöny anyagokhoz képest.

Textil galéria

mintás black out függöny anyag
okkersárga blackout függöny anyag

Kinek ajánljuk?

A blackout és dimout fényzáró függönyök használatát leginkább akkor ajánljuk, ha nem lehet külső árnyékolást megoldani. Viszont szükség van a fény teljes kizárására, hogy a pihenést, alvást vagy egyéb tevékenységet zavaró fényt teljesen megszüntessük. Az anyag különleges tulajdonságának köszönhetően erős napsütésben is teljes sötétítést biztosít a lakásban.

függöny térelválasztásra

Meleg és

Hideg ellen

 

Hővédő hatása miatt is igen kedvelt a blackout függöny, mert nyáron érezhetően hűvösebb van, mint normál függöny használata esetén, sőt a hideg ellen is tökéletes.

Napnak kitett helyiségekbe, hálószobába, gyerekszobába, valamint irodába, iskolákba és konferenciatermek vetítőtermébe is ajánljuk.

funkció

Blackout-Dimout

Elnevezésükből is következik, hogy sötétítő képességük különböző.

A BLACKOUT függönyök  100% -ban zárják ki a fényt, mert hátodaluk fényzáró anyaggal van bevonva. Egy drágább technológia erdményeképp viszont áruk magasabb árfekvésű a dimout textilekhez képest. Normál függöny textilek fényzárását növelhetjük,  ha egy kedvezőbb áru dimout anyaggal béleljük. A blackout textil textúrája is különböző lehet. Léteznek keményebb, erősebb anyagból készült black out függönyök, vagy puhább, jobb esésű változataik. Stílustól függően válogathatsz ezekből!

A DIMOUT textilből  készült függönyök 70-80%-ban zárják ki a fényt, a sötétebb színárnyalatok erősebben, míg a világosabb színek gyengébben fényzárók.   Nem minden esetben szükséges a teljes fényzárás, ezért a dimout anyag  is megfelelő lehet. Ezen kívül a dimout függönyök a nyáron a hőségben  és  télen  is kimelkedően jó hőszigetelők. Válogathattok egyszínű, mintás, természetes hatásúak vagy elegáns,  naturális hatású textilek közül, bemutatótermünkben a függönyök széles választéka vár.

Nyitvatartás

 

HÉTFŐ – PÉNTEK
10:00 – 18:00

SZOMBAT
9:00 – 13:00

Alda Design Stúdió
1139 Budapest, Üteg u.17/b
+36 70 665 3909
info@aldadesign.hu

Hívj minket

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Írj nekünk

Küldj üzenetet, kérj ajánlatot!

1 + 8 =