alda design stúdió kft.

Rólunk

Üdvözölünk az egyedi árnyékolók és függönyök világában. Családi vállalkozásunk nagyjából 15 év sikeres múltra tekinthet vissza, szüleink alapozták meg szakmai tudásunkat. Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy elsajátíthattuk ezt a különleges szakmát, és hogy kollégáink is hasonlóan nagy szakmai tudással és empátiával bírnak, mellyel hozzájárulnak a cég magas színvonalú működéséhez.

Reméljük segíthetünk majd Neked is terveid megvalósításában! Szeretettel várunk üzletünkben!

Kecskeméti Éva és Kecskeméti  Anna

A függönyözés menete ajánlásunk szerint

 

Keress meg minket telefonon vagy írj nekünk. Megkereséserde 1-2 napon belül garantáltan válaszolunk. Két lehetőséget ajánlunk Neked, attól függően, mennyire vagy tanácstalan, igényled-e a díjmentes teljeskörű segítséget, vagy határozott elképzelésed van és rövidíted a folyamatot. Tapasztalatunk alapján az első lehetőséget ajánljuk, Neked hasznos.

Javasolni fogjuk, hogy látogass el hozzánk egy előzetes függöny válogatásra, még a felmérés előtt. Hozz vagy küldj el előzetesen minden információt,  amelyet összegyűjtöttél. Esteleg, ha van alaprajzod, vagy közelítő méreteid, az is legyen nálad. Így tudunk a lehető legtöbbet segíteni Neked. Ez a leghasznosabb folyamat számodra, mert az üzletben, minden szempontot figyelembe véve tudunk együtt előválogatni a felmérésre a Te ízlésed, stílusod és költségkereted szerint. Készíthetünk előzetes ajánlatot is, amely sokaknak segít abban, hogy kalkuláljon a terveivel kapcsolatban.

 

függöny térelválasztásra

Tervezés

 

Először is a legfontosabb, hogy készíts egy egyszerű vázlatot magadnak, amelyben végig gondolod helyiségenként a funkciókat. Inspirálódj, milyen lakásbelsők tetszenek, gyűjts róla képeket, így megkönnyíted a közös ötletelést, mert ezzel a fontos információval segítesz minket. Készíts fotókat azokról a helyiségekről, ahová függönyt tervezel, küldd el vagy hozd magaddal.

Ha határozott elképzelésed van arról, hogy mit szeretnél, vagy nem jutsz el hozzánk, akkor Neked ajánljuk, a telefonon történő egyeztetést, amely során részletesen átbeszéljük, milyen anyagokkal érkezzünk a felmérésre. Itt kimarad az együttes előválogatás, tervezés, de nem mindenki igényli ezt. Általában az egyeztetés során feltett célzott kérdések alapján a lehető legjobb mintákat visszük ki és nem lesz szükség arra, hogy utólag az üzletben válogassunk.

Felmérés

A felmérés alkalmával otthonodba visszük az együtt kiválogatott vagy előre megbeszélt mintákat, és végig nézzük helyiségenként, melyik mutat a legszebben. Szakszerű mérést végzünk, e méretek alapján tudunk majd karnishosszt és pontos varrási méreteket adni az elkészítéshez.

Árajánlat

Szerkezetek és anyagmennyiség tekintetében korrekt, részletes árajánlatot készítünk helyiségenként.

Ha csak textilt rendelnél, mert Te magad vagy varrónőd varrja meg a függönyt, azt is megteheted. Nem mindegy , hogy milyen karnisra kerülnek a függönyök, a ráncoló szalagot milyen magasra kell varrni. Hogyan lesz szép a két oldala a függönynek, milyen technikával dolgoznak a függöny varrásakor a szakemberek? Néhány apróság, de számít a végeredménynél. Nyugodtan kérdezhetsz a függönyvarrással kapcsolatban, segíteni fogunk!

Szerelés

Szerelőink is rendelkezésedre állnak, amennyiben komplett szolgáltatást kérsz tőlünk.

Nyitvatartás

 

HÉTFŐ – PÉNTEK
10:00 – 18:00

SZOMBAT
9:00 – 13:00

Alda Design Stúdió
1139 Budapest, Üteg u.17/b
+36 70 665 3909
info@aldadesign.hu

Hívj minket

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Írj nekünk

Küldj üzenetet, kérj ajánlatot!

1 + 7 =