Minimal Design

díjmentes felmérés budapesten

rend és harmónia

Minimal design

A tér szolgálja az embert

A minimal design rohanó életünk ellenpólusa, egy lehetőség a béke és nyugalom megteremtésére. A formák és színek letisztultsága, a rend és harmónia egyensúlya jellemzi. A funkcionalitás, a minőségi anyagok és a precíz kidolgozás az, ami a minimal designt az egyszerűsége ellenére többé teszi, mint ami.

Színvilágában a fehérrel kombinálva megjelennek a natúr színek, a visszafogott szürke, bézs.  Az alapanyag válik dominánssá, de a ritmusosan ismétlődő geometrikus formák, minták is a minimal design stílusjegyei.

Lapfüggöny

LETISZTULT FORMA

Ha letisztult, modern világot képzeltél el, akkor jó választás lehet a lapfüggöny. Panelfüggöny néven is halhattál róla. Minimalista, de mégis otthonossá teszi a nappalinkat.

Római roló, raffroló

Római róló

EGYSZERŰ MEGJELENÉS

Minimalista otthonokban a leggyakrabban használt naturális textileken túl, erősebben strukturált vagy nagyobb, attraktív minták is ízlésesen illeszkednek a letisztult stílushoz.

Black out függöny

Sávróló

KÉT FUNKCIÓS

A sávroló két anyaga egymás mögött helyezkedik el.  Elcsúsztatva egyik állásban fényáteresztőként, míg a másikban sötétítőként funkcionál egy azon roló szerkezetben. 

Sötétítő függöny

Pliszé függöny

PONT JÓ AZ ABLAKODRA

A pliszé függönyök az egyik legsokoldalúbb árnyékoló, mert nemcsak a szokványos nyílászáróknál, hanem mindenféle egyedi ablakformánál (trapéz, háromszög, kör) egyaránt alkalmazható.

Sötétítő függöny

Roletta

KÖLTSÉGHATÉKONY

A  roletta kis helyigényű, egyszerű a kezelése, költségkímélő design megoldás. Divatos színekkel, minták számtalan változataival találkozhatunk. A minimal stílushoz jól illeszkedik.

Nyitvatartás

 

HÉTFŐ – PÉNTEK
10:00 – 18:00

SZOMBAT
9:00 – 13:00

Alda Design Stúdió
1139 Budapest, Üteg u.17/b
+36 70 665 3909
info@aldadesign.hu

Hívj minket

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Írj nekünk

Küldj üzenetet, kérj ajánlatot!

8 + 2 =