díjmentes felmérés budapesten

Lapfüggöny

árnyékoló lapfüggöny ablakra

MINIMAL design

Passzol majd a kanapémhoz?

Ha letisztult, modern világot képzeltél el, akkor jó választás lehet a lapfüggöny. Panelfüggöny néven is halhattál róla.

Ez nem a szokásos irodai szalagfüggöny, hanem az árnyékolás egyik nagyon különleges dizájn eleme.

Szélesek a lapok és feszítettek, noha minimalista a stílus,  mégis otthonossá teszi  nappalinkat. A panelek változó szélességűek, pontosan a Te nyílászáróid méretéhez tervezve, ráadásul anyaguk, színük, bátran variálható.

zöld lapfüggöny
minimál lapfüggöny étkezőben

Minimalista lapok

Modern, egyszerű és stílusos.

A lapfüggöny dizájn a  modern-minimál stílusú otthonokba illik a leginkább.  Kedvedre variálhatod a lapokat, akár naturális vagy színesebb, vagy néhány panelen mintás  anyagokból.

fényzáró lapfüggöny hálószobába

Tervezési tanácsok

Ha a nyílászáró mellett nincs elég falfelület, ahová a panelfüggöny lapjait oldalra lehetne tolni, ez problémát jelenthet, mert akadályozhatja az ajtó nyitást. Mielőtt kimegyünk hozzád felmérni, mindig pontosítjuk az adottságokat, így sokszor találunk lehetőséget a megoldásra.

Bátran kérj tanácsot, küldj alaprajzot, fotót!

erre figyelj!

Ésszerű lapfüggöny választási ötletek!

Textilválasztás során érdemes néhány remek ötletet bevetni. Ha sötétítő lapfüggönyt tervezünk, akkor érdemes figyelembe venni a dekor anyagok szélességét. Szimpla széles anyagokból sokszor csak egy lapszélességet lehet kiszabni, azonban ne keseredjünk el, mert van egy fantasztikus megoldás. Inkább válasszunk 280-300 cm magas sötétítő anyagot, amely sokkal gazdaságosabb és pénztárcakímélőbb.

 

Egyszerű használat Kényelmes megoldás

Legyen szó térelválasztásról vagy árnyékolásról, a lapfüggöny számtalan lehetőséget rejt magában. Nem csak megszépíti  otthonodat, hanem lenyűgöző tereket is teremt. Különösen ideális választás lehet, akár  szélesebb  teraszajtók esetében. Innovatív rögzítési módja pedig még egyszerűbbé teszi a lapfüggöny használatát. A lapokat egy erős tépőzárral erősítjük fel az eltolható panelsínekre . Levéve a lapfüggöny lapokat a tépőzárról és a súlyt kiemelve a függöny aljából, máris mosásra kész kedvenc darabunk.

naptur panelek nappaliban
panelfüggöny
ezüst alu sín
tépőzáras rögzítés
lapfüggöny súly behelyezése

látogass el hozzánk

Inspirálódj, hangolódj rá a tervezésre!

szurke_bambusz_hatasu lapfüggöny
szürke lapfüggöny panel
kék lapfüggöny nappaliba
ezüst függöny panel

Nyitvatartás

 

HÉTFŐ – PÉNTEK
10:00 – 18:00

SZOMBAT
9:00 – 13:00

Alda Design Stúdió
1139 Budapest, Üteg u.17/b
+36 70 665 3909
info@aldadesign.hu

Hívj minket

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Írj nekünk

Küldj üzenetet, kérj ajánlatot!

9 + 1 =