díjmentes felmérés budapesten

Fényáteresztő függöny

A fényáteresztő függönyök  kellemes hangulatot adnak a belső tereknek. Kiváló választást jelentenek a letisztult stílus kedvelőinek is.  A fényáteresztő függönyök tágas, otthonos légkört teremtenek, és nem zárják ki a külvilágot. A természetes fény jó hatással van a közérzetünkre is.

Látogass el hozzánk, és fedezd fel a fényáteresztő függönyök széles választékát, amelyekkel egy csipetnyi eleganciát és természetes fényt varázsolhatsz  otthonodba.

Galéria

FÉNYÁTERESZTŐ TEXTILEK

Sötétítő függöny

 

 

Miért vegyek

áttetsző függönyt?

Nagyon fontos a magánszféra, de a természetes fény beengedése a belső terekbe is elengedhetetlen.

A fényáteresztő függönyök biztosítják nappal a nyugodt magánéletet, elegendő fényt  engednek be a helyiségbe, viszont megszűrik a belátást kívülről.

Fedezzd fel az általunk kínált széles választékot, és vigyél otthonodba egy kis puhaságot, színt és persze  fényt.

Tervezés

Az erős napfényt a fényáteresztő függöny anyagának helyes megválasztásával tudjuk csökkenteni. Az áttetsző, de texturáltabb függönyök finoman szórják el a napfényt, csökkentik a tükröződést és megakadályozzák az éles árnyékok kialakulását. Így lágyabb, kellemesebb fények teszik barátságosabbá otthonodat.

Ráncolt, római vagy lapfüggöny?

Bármelyik fazont választod, a fényáteresztő textilek tárháza áll rendelkezésedre, hogy megvalódítsd azt a stílust, amelyben jól érzed megad. Rolóhoz és lapfüggönyhöz érdemesebb texturáltabb anyagokat választanod, mert a feszített textilek picit sűrűbb szövésűekből mutatnak jól.

Nyitvatartás

 

HÉTFŐ – PÉNTEK
10:00 – 18:00

SZOMBAT
9:00 – 13:00

Alda Design Stúdió
1139 Budapest, Üteg u.17/b
+36 70 665 3909
info@aldadesign.hu

Hívj minket

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Írj nekünk

Küldj üzenetet, kérj ajánlatot!

8 + 12 =