Mikor lehet szükség térelválasztó függöny elhelyezésére?

Néha szükségszerű, hogy a nappalink egyben a hálóhelyünk is. Hogyan lehet az ágyat vagy a dolgozó sarkot ötletesen elrejteni?

A térelválasztó függöny különlegessé teszi otthonodat, mert önmagukban is design elemként érvényesül. A  textilek változatosságával izgalmas elosztású tereket alakíthatsz ki.

Szükséged van  egy több funkciós teret kialakító ötletre,  de tanácstalan vagy, hogyan tedd meg ezt igényesen? Keress minket, segítünk!

függönyözés, térelválasztó függöny

Panelfüggöny

Lapfüggöny

Mivel érdemes megoldani a térelválasztást ami szép, és igényes is?

Modern lakásban vidám, mintás fényáteresztő anyagból, trendi lapfüggöny térelválasztást tervezhetünk. Minimal otthonunkba visszafogott natúr színekben, szép textúrákban érdemes gondolkodni.
Ajtókat válthatunk ki olyan helyeken, ahol a belátást szeretnénk megakadályozni térelválasztó függönnyel.
Nagy terek megbontását is megoldhatjuk egy jól megtervezett, ötletes lapfüggöny térleválasztással.

térelválasztó fareluxa

Fareluxa

A fareluxa jól érvényesül, mutatós és hasznos árnyékoló, vagy akár térelválasztó lakásokban és irodákban egyaránt. Lehetővé teszi az árnyékolás fokozatos szabályozását, így a falamellák megszűrik a napfényt. Terek elválasztásánál hasznos lehet az átláthatóság és a teljes szeparáltság lehetősége.

zsinórfüggöny

Spagetti függöny

Spagetti függöny vagy zsinórfüggöny változatos színeivel, érdekes áttetszőségével modern stílusú otthonok kiegészítője, kávézók, teázók igényes térelválasztója lehet.

Sejtelmes átlátszóságával, sajátos hangulatot teremt. Általában normál belmagasságú otthonokhoz igazítják a méretét, de beszerezhető nálunk, akár 5-6 m magas spagetti függöny is.

      

térelválasztó függöny

Ráncolt

Függöny

Kedves ötlet egy csipke függöny fellógatva a fürdőszobában. Igaz nem funkcionál, csak díszít, de ezekkel az apró kis ötletekkel bámulatos hangulat variációkat tudunk megalkotni.

Feltűnő, extra textúrájú, vagy éppen nagyon díszes anyaggal  is választhatunk el tereket. Ilyen típusú anyagból, bőven elég, ha csak két oldalra dísznek, jelképesen tervezünk térelválasztót.

Valósítsuk meg elképzeléseidet, tervezzünk hangulatos és jól használható tereket! Vigyünk stílust otthonodba! Várunk  bemutatótermünkben , ahol segítünk a megfelelő térelválasztó kiválasztásában!