Nappalink kialakításához, stílusához a legmegfelelőbb függöny formát és fazont választhatjuk, trendi lehetőségek tárházából válogathatunk.

Nézzük milyen fazonokat ajánlunk!

Lapfüggöny

Modern és letisztult

A lapfüggöny árnyékolókkal modern,  minimalista stílusú otthonokban találkozhatunk. A lapfüggöny formavilága letisztult, de változatosságával, színeivel, képes melegséget vinni a  modern enteriőrökbe.

Mi a különbség a lapfüggöny és a szalagfüggöny között?

A lapfüggöny, más néven panelfüggöny, abban különbözik a szalagfüggönytől, hogy nem keskeny csíkokból, hanem szélesebb textíliákból készül, mozgatásuk is különböző.

A panelek változó szélességűek lehetnek, anyaguk, színük, bátran variálható. A textilpanelek olyan fényáteresztő vagy sötétítő anyagokból készülnek, amelyeket egy sínen, de több pályán mozgathatunk. 

A lapfüggöny paneljei tépőzárral rögzíthetőek a szerkezetre, amelyeket oldalirányban lehet egymás mögé tolni az üvegfelület előtt. A textil kifeszítve lóg a nyílászáró előtt, alul pedig egy súly húzza le és merevíti a  függöny anyagot.

 

Bambusz és

Fareluxa

A fa reluxa hangulatos, természetes megjelenésű, naturális belső árnyékoló. Anyaga trópusi fa, amelyben nincsenek évgyűrűk, szerkezete tömör, mégis könnyű.

zsinórfüggöny

Spagetti

Függöny

Spagetti függöny vagy zsinórfüggöny változatos színeivel, érdekes áttetszőségével modern stílusú otthonok kiegészítője, kávézók, teázók igényes térelválasztója lehet.

Sejtelmes átlátszóságával, sajátos hangulatot teremt. Általában normál belmagasságú otthonokhoz igazítják a méretét, de beszerezhető nálunk, akár 5-6 m magas spagetti függöny is.

 

Ráncolt

Függöny

Megvettem mindent, már csak a függöny hiányzik…
Milyen anyagot, színt válasszak?

Nehéz dönteni, mert a függöny sokszor az utolsó a sorban, és passzolnia kell mindenhez, bútorhoz, tapétához, szőnyeghez. Olvass tovább…

 

római roló

Letisztult

Stílus

A római roló eltér a megszokott, hagyományos függönyfazonoktól.  Feszített, egyenes vonalú formája lehetőséget ad arra, hogy akár a legmodernebb, minimal otthonokban  is jól mutasson.

római  roló függőlegesen mozgatható, leengedve kisimul az ablak előtt, felhúzáskor vízszintesen lapolva gyűjti össze a textilt.

A római rolót keresztben rúdházakba bújtatott pálcákkal lehet merevíteni, így a roló szerkezet feszesen gyűjti fel laponként az anyagot. A rolószerkezetet gyöngylánccal mozgathatod, de akár motorosan szerelve is kérheted.

      

Valósítsuk meg elképzeléseidet, tervezzünk hangulatos és jól használható tereket,  vigyünk stílust otthonodba! Várunk  bemutatótermünkben , ahol segítünk a megfelelő függönyök kiválasztásában!